Zorg dat het goed gaat met jou. Je happy voelen, dat je de hele wereld aan kunt, dat is het belangrijkste

Elna Kempers

Na mijn eigen ervaring met de Dofna Basisbehandeling, dacht ik meteen: “wat een super manier om iemand echt naar zichzelf terug te laten gaan!” ¬†Daarom besloot ik Dofna therapeut te worden.

Er was geen twijfel mogelijk: dit wilde ik mezelf eigen maken. Tijdens de opleiding ben ik nog enthousiaster geworden over de methodiek die veel impact heeft gehad op mijn eigen “zijn”.

Zelf ben ik in aanraking gekomen met Dofna op het moment dat ik beter mijn eigen patronen en blokkades wilde begrijpen. Steeds liep ik tegen hetzelfde aan en wilde hier echt graag verder in komen. Met name mezelf beter leren kennen en vooral inzien wat er met mij gebeurde in bepaalde situaties. Waar reageer ik op en vooral “hoe voorkom ik dat het weer gebeurt?”.

Na de 2,5 jaar durende opleiding te hebben afgerond, ben ik allround Dofna therapeut geworden. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk Balanspunt in Den Haag voor Reiki, SRT, Coaching, Voetreflexologie en Dofna.

Het gaat erom dat alles valt of staat met je eigen beslissingen en keuzes die je maakt in je leven. Je bepaalt zelf je pad en de ervaringen die je er uit zou kunnen halen. Niemand kan jouw leven leiden en de momenten voor je “opvangen”, het komt vanuit jezelf.¬† Zorg dat het goed gaat met jou. Je happy voelen, dat je de hele wereld aan kunt, dat is het belangrijkste.