Veel voorkomende vragen – FAQ:

  • Hoe wordt de behandeling gegeven:

Er zal contact worden gemaakt met het hogere zelf van de cliënt door  middel van  het nulpunt. Hiermee wordt gecommuniceerd, waarbij de informatie zal worden doorgegeven. Deze informatie is vanuit dit (nul-)punt het meest zuivere. Namelijk, als er aan jou zou worden gevraagd iets na te vertellen, doe je dit naar eigen beleving. Dat is hoe jij het hebt beleefd en hoe jij het hebt ervaren.

  • Wanneer is het “opgelost”:

Het is opgelost als je aan de herinnering/gebeurtenis denkt zonder emotie.. De herinnering blijft natuurlijk,  die kan niet verdwijnen  ( maar wel het gevoel waar het mee wordt geassocieerd).

  • Wat zijn overtuigingen:

Iets wat je zelf ziet als de waarheid die gecreëerd is door ervaringen of gebeurtenissen in  je leven. Denk maar aan bepaalde woorden die voor jou negatief aanvoelen.

  • Hoeveel basis -en advanced behandelingen kun je krijgen:

Er wordt maar één Basisbehandeling gegeven voor de reiniging. Daarna zal er naar gelang van de behoefte een of meer advanced behandelingen worden gegeven.

  • Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen:

De Dofna behandelingen werken zeer krachtig en langdurig door. De eerste 3 weken na de sessie zijn het krachtigst. Tussen een Basis- en Advanced behandeling zitten ongeveer 3 maanden. Het is afhankelijk van je reactie op de behandelingen wat er allemaal wordt “opgeruimd”.